BLOG

Kan strikketøj gøre dig lykkelig?

podcast viden Apr 03, 2024

 Craft-psykologi i Brinkmanns Briks podcasten.

D. 25. september 2024 blev jeg interviewet til P1-programmet Brinkmanns Briks, og d. 27. september blev det sendt.

Jeg havde på forhånd fået 3 overordnede spørgsmål: Hvad fik dig i gang? Hvad sker der? Og 3 gode råd hvis man IKKE dyrker en hobby (det satiriske tvist..)

Jeg havde forberedt mig og skrevet mange sider ned. Dels fordi jeg kender lidt til Svend Brinkmann og hans til tider lidt kritiske forhold til selvudvikling og fokus på det skadelige i at gøre ting instrumentelt. Så jeg var kampforberedt!

Men det var en super afslappet og god oplevelse. Svend Brinkmann var utrolig interesseret og meget åben og nysgerrig. Jeg fik ikke set på mit papir en eneste gang. Og hvis du allerede har lyttet til udsendelsen, vil du sikkert kunne nikke til “at jeg taler meget engageret og hurtigt”  - det var min mors kommentar!

Jeg kom meget godt omkring, hvordan det hele startede, og hvad craft-psykologi kan bruges til. Jeg har måske fået 200 mails og personlige beskeder fra folk, som udtrykker glæde over at få formuleret det, de allerede vidste - men ikke havde sprog for. Der er ca. 90.000 lyttere til Brinkmanns Briks, så det er dejligt at få mulighed for at brede budskabet ud til endnu flere, end jeg normalt gør. 

Lyt til udsendelsen
 her.